ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ξύλινες Κατασκευές & Ανακαινίσεις

Η επιχείρηση Βλωτιδέλλης Δημήτριος, στο Γέρακα Παλλήνης, διαθέτοντας πολύχρονη πείρα στις ξυλουργικές κατασκευές, προβαίνει με επιτυχία στην πλήρη ανακαίνιση οικιών, καταστημάτων και λοιπών επαγγελματικών χώρων. Ερχόμαστε στο χώρο σας για μια δωρεάν μελέτη, ώστε να σχεδιάσουμε τις δικές σας μοναδικές κατασκευαστικές ανάγκες. Το αποτέλεσμα διακρίνεται, πάντα, για την υψηλή αισθητική του, τη λειτουργικότητα, αλλά και την άψογη ποιότητα κατασκευής.

image-159945-anakainisi.png?1454595467221

Ανακαινίσεις οικιών 

Έπιπλα κουζίνας, Ντουλάπια κουζίνας, Έπιπλα μπάνιου, Ντουλάπες υπνοδωματίων ανοιγόμενες & συρόμενες, Βεστιάρια, Κουφώματα εσωτερικού χώρου, Πόρτες εσωτερικές, Πόρτες εξωτερικές, Παιδικά έπιπλα & Βιβλιοθήκες. Ποικιλία ξύλινων υλικών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές! Οι κατασκευές μας διακρίνονται για την ποιότητα, το στυλ και το design, αλλά και τη λειτουργικότητά τους.
​Οι τεχνοτροπίες των ξύλινων κατασκευών μας είναι σύγχρονες και οι σχεδιαστικές καινοτομίες μας κάνουν, πάντα, τη διαφορά. Εξασφαλίζουμε στο χώρο σας την απόλυτη εργονομία, ενώ τα μοναδικά σχέδιά μας και τα χρώματα της επιλογής σας προσφέρουν μια ανακαίνιση υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένη στο προσωπικό σας γούστο. Η ομορφιά και η θαλπωρή του ξύλου, η ευελιξία μας στην κατεργασία του και τα άψογα φινιρίσματα ανανεώνουν, πλήρως, το χώρο σας, προσδίδοντάς του άψογο στυλ, λειτουργικότητα και εργονομία.

image-159946-epaggelmatikoi.png?1454595573466

Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων 

Η ανακαίνιση καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων αποτελεί μια επένδυση, που στοχεύει στην άψογη λειτουργία και εργονομία του χώρου. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή γραφείων και ξύλινου επαγγελματισμού εξοπλισμού, ανακαινίζοντας πλήρως το χώρο εργασίας σας. Κατόπιν σχετικής μελέτης, προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες εργασίες, ώστε να βελτιώσουμε τελικά τη λειτουργικότητα του εκάστοτε επαγγελματικού χώρου, αλλά και να αναβαθμίσουμε την αισθητική του.

​Αυτή η αισθητική αναβάθμιση κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική σε ένα γραφείο ή ένα κατάστημα, καθώς βελτιώνει την ψυχολογική διάθεση των εργαζομένων, αυξάνοντας και την αποδοτικότητά τους. Επιπλώστε τον επαγγελματικό σας χώρο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, με ξύλινες κατασκευές υψηλής αισθητικής! 

Ειδικές ξύλινες κατασκευές 

Έχοντας πάντα τη διάθεση να ανταποκριθούμε σε όλες τις ανάγκες σας, προβαίνουμε σε ειδικές κατασκευές ξύλου, με αρωγό την άρτια τεχνογνωσία μας και την αγάπη μας για την τέχνη του ξύλου. Ειδικές κατασκευές επίπλων, πολλαπλές εφαρμογές ξύλου και πρωτότυπες προτάσεις, για ιδιωτικούς & επαγγελματικούς χώρους, από την επιχείρηση Βλωτιδέλλης Δημήτριος, στο Γέρακα Παλλήνης. Έχουμε τη γνώση, αλλά και τη φαντασία, ώστε να σχεδιάσουμε προϊόντα ξύλου που θα επιπλώσουν το χώρο σας, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας. Ειδικές ξύλινες κατασκευές παντός είδους, κατασκευές σε ειδικές διαστάσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιομορφίες του χώρου σας, κατόπιν παραγγελίας. Με την πολύτιμη εμπειρία μας και την άρτια τεχνογνωσία μας… φέρνουμε την ξυλεία στα μέτρα σας! ρφίες του χώρου σας, κατόπιν παραγγελίας. Με την πολύτιμη εμπειρία μας και την άρτια τεχνογνωσία μας… φέρνουμε την ξυλεία στα μέτρα σας!